Om os

DANSK DESIGN HÅNDLAVET I DANMARK

 

Vi har siden 2013 designet og håndlavet Lion Jewels smykker. Vi har gennem årene samlet erfaring omkring arbejdsmetoder og materialer. Vores mest anvendte basismateriale er kirurgisk stål. Vi har valgt kirurgisk stål fordi det er det mest holdbare materiale, det er nikkelfrit og bruges blandt andet af sundhedssektoren i forbindelse med udskiftning af hofter, knæ og ved samling af arme og ben efter brud. Dette materiale frastødes ikke af den menneskelige krop. Vores forgyldning og forsølvning holder også væsentlig bedre på kirurgisk stål end på f.eks. sølv. Lige bortset fra vedhæng, banglets og solbriller så håndlaver vi alle andre smykker i vores produktionslokaler i Nærum. Dette betyder at du får designet et helt unikt smykke, produceret og håndlavet personligt til dig. Dette betyder også at vi ikke lagerfører færdige smykker som bare tages fra en hylde og sendes til dig, men at vi bruger 2-6 hverdage på at producere smykket specielt til dig.

Denne fremstillingsmetode giver dig til gengæld også mulighed for at få fremstillet et helt unikt smykke ud fra dine egne ideer og smag. Du kan kontakte os telefonisk på 70701516, på mail salg@lionjewels.dk eller via Messenger på FaceBook, med henblik på at drøfte muligheden for at få designet dit eget smykke. Du kan desuden få lasergravet smykker, ligesom vi også laver lædernøgleringe og kuffertmærke med tekst og logoer.SPIRITUELLE OG RELIGIØSE SMYKKER
Vi har et meget stort udvalg af spirituelle smykker. AUM, Buddha, Chakra samt Infinity smykker. Vi har desuden et stort udvalg af religiøse smykker.


LASERGRAVERING OG FOLIETRYK
Vi lasergraverer tekster og logoer m.v. på smykker og vedhæng. Vi graverer især mange dogtags med personlige tekster og logoer. Lasergravering af smykker kan kun laves i sort tryk. Vi laver også personlige nøgleringe og kuffertmærker, som enten er lasergraverede eller trykt med folie i et stort udvalg af farver.


STORT MATERIALE UDVALG
Vi har flere end 300 forskellige perler som vi kan producere armbånd og halskæder ud fra. Vi har 64 farver tråd, hvor både ydre og inder tråd er farvede i samme arbejdsgang for at sikre en ensartethed. Vi har flere end 300 forskellige vedhæng. Vi er stolte af, at vi er den butik i Danmark med det største udvalg af vedhæng. Vi har et stort udvalg af farver i læder til produktion af armbånd, halskæder, nøgleringe og kuffertmærker. Bemærk at de produkter du ser i vores webshop kun er et lille udvalg og eksempler på produkter vi laver. Kontakt os meget gerne med spørgsmål og ønsker.