Handelsbetingelser

Vores generelle Handels- og reklamationsbetingelser:

Virksomhedsoplysninger

von Bentzen ApS Binavn Lion Jewels ApS 

Nærum Vænge 89 (ikke besøgsadresse)

DK-2850 Nærum

CVR. 44495147

Mail kundeservice@lionjewels.dk

Telefon 70701516 - Kundeservice telefoniske åbningstid er tirsdag-fredag kl. 11:00-17:00. Ved telefonisk kontakt eller kontakt pr. mail, svarer vi inden for 72 timer i hverdagen

Bestilling

Bestillinger kan foretages i vores webbutik på adressen www.lionjewels.dk, via telefonisk henvendelse til vores kundeservice på telefon 7070 1516 eller per e-mail til kundeservice på kundeservice@lionjewels.dk. Sker bestillingen via vores hjemmeside får du straks en bekræftelse på e-mail. Skulle du imod forventning ikke modtage bekræftelsen inden for 15 minutter, så tjek din mappe for uønskede mails. Skulle du stadig ikke have modtaget bekræftelsen, så kontakt venligst kundeservice per telefon eller e-mail.

Levering og leveringstid

Produktionstid/Leveringstid

Alle produkter håndlaves i Danmark på bestilling når du afgiver ordren til os, dvs. at vi ikke lagerfører færdige smykker. Det har den fordel at du kan designe dine egne produkter og sammensætte lige præcist de perler, vedhæng m.v. uden du betaler ekstra. Dog kan der naturligvis være prisforskel på de perler og kugler du vælger. Produktionstiden og leveringstiden på produkter hvor materialerne er på lager er 2-6 hverdage for leveringer i Danmark og 3-9 hverdage for leveringer i EU. Bestillinger modtaget i weekenden, helligdage eller på hverdage efter kl. 12:00 behandles efterfølgende hverdag. Leveringstiden er dog yderligere 3-5 hverdage hvis gravering indgår på ordren. Leveringstiden på graveringer regnes fra den dag hvor korrekturen er godkendt af kunden. Under udsalg og op til højtider som jul m.m. kan produktionstiden være lidt længere. Efter færdig produktion af smykket overføres ordren til levering og forsendelse. Med hverdage menes mandag-fredag, dvs. at lørdag, søndag og helligdage ikke medregnes.

Betaling

Alle priser er lokal valuta inkl. danske moms.

Du kan betale med VisaCard, MasterCard, Visa Electron, Visa Debet, MasterCard Debet, ApplePay og GooglePay. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes, dog reserveres beløbet på din konto hvis du har Visa Electron, Visa Debet eller MasterCard Debet. Dette skyldes at du har et kort med saldokontrol, det er derfor din bank der reserverer beløbet og ikke os. Lion Jewels krypterer alle dine kortoplysninger med  SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende, inklusive Lion Jewels, ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen til os.

Annullerer du dit køb, tilbagefører vi beløbet på dit kort, eller overføres beløbet til din bankkonto, på samme måde, som du har betalt os.

Hvis du ikke har mulighed for at betale med kreditkort, har du også mulighed for at foretage en bankoverførsel til os. NB! Ved denne betalingsform er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vores konto i Danske Bank – Reg. nr. 3409 Konto nr. 0013 730 792

Kontohaver: von Bentzen ApS CVR nr. 44495147

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Returret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del. 
 
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@lionjewels.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Afhenter du ikke varen, sendes den retur til os og vi refundere i dette tilfælde ikke fragtomkostningerne.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Ingen fortrydelsesret

Varer som er specielt fremstillet, graveret eller udført efter kundens ønske/design tages ikke retur, medmindre andet er skriftligt aftalt.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

Varen sendes til:

von Bentzen ApS
Nærum Vænge 89
DK-2850 Nærum

Der kan IKKE afleveres pakker på ovenstående adresse og vi accepterer ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet.

Lion Jewels forbeholder sig retten til at få varen repareret, ombyttet eller refundere købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig daglig slitage.

Du må ikke udsætte smykkerne for fugtighed og vand ifm af bad, strandvand eller svømmebassin. Du må ikke bruge smykkerne i forbindelse med dyrkning af sport og fitness, da sved indeholder salt og syre.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid”, efter at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Varen sendes til:

von Bentzen ApS
Nærum Vænge 89
DK-2850 Nærum
 
Der kan IKKE afleveres pakker på ovenstående adresse og vi accepterer ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer desuden IP-adressen hvorfra købet er foretaget. Skulle købet vise sig at være falsk, benytter vi denne oplysning om IP-adressen i forbindelse med politianmeldelse.
 
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 
 
Personoplysningerne registreres hos von Bentzen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.lionjewels.dk er von Bentzen ApS. 
 
Som registreret hos von Bentzen ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: kundeservice@lionjewels.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på kundeservice@lionjewels.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - ec.europa.eu/odr    
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31.12.2023

 

 

Standardfortrydelsesformular

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

  

Til:

 

von Bentzen ApS

Nærum Vænge 89

DK-2850 Nærum

E-mail: kundeservice@lionjewels.dk

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

 

__________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

  

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)